Donesena je Odluka o dodjeli Erasmus akreditacija u području odgoja i općeg obrazovanja u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2022. godinu – Erasmus akreditacija u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, odgoja i općeg obrazovanja te obrazovanja odraslih, rok 19.10.2022.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Srednja škola Metković jedna je od 80 organizacija iz područja odgoja i općeg obrazovanja koja je dobila Erasmus akreditaciju koja će joj omogućiti jednostavnije sudjelovanje u programu Erasmus+ za razdoblje do 31.12. 2027. godine.

Erasmus akreditacija Srednjoj školi Metković omogućuje daljnje usavršavanje nastavnika i stručnih suradnika, kao i mogućnost mobilnosti učenika u okviru kategorije odgoja i općeg obrazovanja. Srednja škola Metković od 2017. godine sudjelovala je u ukupno 14 Erasmus projekata Ključne aktivnosti 2, a današnja odluka Agencije za mobilnost i programe Europske unije je potvrda kvalitetnog rada i poticaj za uspješno provođenje novih Erasmus projekata.

Koordinator Erasmus programa u Sednjoj školi Metković je profesor Petar Nikolić, a u timu za provedbu Erasmus akreditacije su i nastavnici Suzana Antonini, Violeta Oršulić i Josip Cvitanović.

OGLAS