Jesen tradicionalno donosi nove kvalifikacijske cikluse mladim hrvatskim selekcijama, a za svoje kvalifikacijske ispite hrvatske ženske U-19 i U-17 reprezentacije pripremat će se ovoga tjedna u Sv. Martinu na Muri gdje će boraviti od 22. do 26. kolovoza u sklopu ljetnog kampa ženske mladeži. Kampu su se odazvale i tri pozvane nogometašice naše Neretve: Josipa Jurković (U19),Veronika Terzić(U17) i Iva Krtalić(U17).

U-19 selekcija pritom će odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije – 26. kolovoza u 17 sati u Krškom te dva dana kasnije u 16 sati u Sv. Martinu na Muri.

U-17 reprezentaciju, pak, početkom rujna čeka razvojni turnir na kojem će nastupati i Slovenija, Crna Gora i Slovačka.

Za rad dviju reprezentacija brinut će se koordinatorica stožera ženskih reprezentacija Marija Margareta Damjanović, izbornik U-19 selekcije Robert Krznarić, izbornik U-17 selekcije Ivica Milković, kondicijski trener A reprezentacije Hrvoje Matijević, treneri Tihana Nemčić (U-19), Davor Cvetković (U-17), Zlatko Božić, Mario Mišljenović (vratarke) i Cvita Gregov (kondicijski trener U-19), liječnica dr. Katarina Barbarić, fizioterapeutkinje Jelena Burić i Dajana Vrbanić, ekonom Verica Medved i tehnička tajnica reprezentacija Nina Pavlović.