Na Prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe uzraste, koje se održalo se 17. i 18. listopada u Rijeci, velik uspjehu ostvarili karataši iz Karate kluba Metković: 3 viceprvaka države i 3 brončane medalje.

Danas je sedam natjecatelja Karate klub Metković osvojilo tri srebra i dvije bronce.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ema Galov je pobjedama došla u finale i u finalu izgubila pri rezultatu 2:2 na prednost prvog boda protivnice, te postala viceprvakinja Hrvatske, osvojivši srebrenu medalju.

I Katje Jerković je pobjedama došla u finale u kojem je  izgubila 4:3, te također postala viceprvakinja Hrvatske.

Duje Mihaljević je nadmoćno došao do finala u kojem je izgubio 5:1, te je tako ponovio prošlogodišnji uspjeh – postao viceprvak Hrvatske.

Brončane medalje su u repesažu osvojili Anja Pokrajac i Josip Ćerlek. Kad se pridoda jučerašnja brončana medalja Duje Žderića, ovogodišnje prvenstvo natjecatelji KK. Metković su završili sa 6 državnih medalja u mlađim uzrastima.

Sljedeći vikend Karate klub Metković nastupa ponovno u Rijeci na Prvenstvu Hrvatske u borbama u kategorijama kadeta, juniora i mlađih seniora. Nastupit će pet metkovskih karataša u 9 kategorija: po dvoje u kadetima, u juniorkama i troje u mlađim seniorima do 21 godinu.

OGLAS