Malonogometna momčad Torcide Metković pobjednik je 11. po redu Memorijala Oliver Antunović koji  je održan proteklog petka u Trpnju. Drugo mjesto osvojila je Torcida Trpanj, a treće Torcida Ploče, piše markopolosport.net.

U finalnoj utakmici  momčad metkovske Torcide bila je bolja od domaćina turnira Torcide Trpanj rezultatom  4:2 i tako osvojila veliki prijelazni pehar. U utakmici za  3.mjesto malonogometaši  Torcide Ploče bili su bolji od Torcide Makarska rivijera rezultatom 5:4. Finalnoj utakmici prethodila je  revijalna utakmica U-17 momčadi NK Orebić i NK Faraona koja je završila rezultatom  4:2 za mlade Trpanjce.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovalo je osam malonogometnih momčadi Torcide i to: Makarska rivijera, Ploče, Konavle, Mokošica, Split, Metković, Korkyra (Korčula) i Trpanj.

Kao i svake godine vrijedni i gostoljubivi Trpanjci ugostili su nekoliko stotina gostiju koji su stigli u Trpanj kako bi još jednom se odali počast Oliveru. U petak prije početka sudionici turnira ali i brojni Trpanjci bili su na misi zadušnici za Olivera u Crkvi sv.Petra i Pavla u Trpnju, te položili vijence na njegov grob.

Oliver Antunović Lolo bio je veliki navijača splitskog Hajduka, omiljeni pripadnik Torcide i Predsjednik NK Faraon. Nažalost, prije jedanaest godina u 26. godini života zadesila ga je smrt i to za vrijeme službene utakmice njegova Faraona.

Napisao: Nenad Kosović