U utorak, 14. lipnja u OŠ Stjepana Radića je otvorena izložba fotografija „Baština zelene doline“.

Izložbu fotografija su predstavile ravnateljica Božena Nikoletić i učiteljica tehničke kulture i informatike Marina Nikolić.

Fotografije sa izložbe su dio rada foto radionice „Baština zelene doline“ koja je održana  od 3. do 7. listopada  2019., a izložba planirana za Dan škole 2019. Zbog nemogućnosti održavanja izložbe uslijed pandemije, izložba je otvorena danas povodom sutrašnjeg obilježavanja Dana škole. Organizator radionice je učiteljica tehničke kulture Marina Nikolić u suradnji sa Hrvatskim fotosavezom.

– Ovim putem  zahvaljujemo Zlati Medak i Predragu Bosnaru i Hrvatskom fotosavezu, na provedbi radionice i financijskoj podršci u provedbi radionice i izradi fotografija. Uz izložbu su istaknuta imena učenika koji su sudjelovali u radionici i koji su autori fotografija. To su:  Ana Bokan, Ante Leontić, Anja Žderić, Frane Vugdelija, Iva Jakić, Josip Ćerlek, Josip Volarević, Katja Jerković, Laura Grubišić, Leona Medak, Lucija Bebić, Maja Dragobratović, Nika Kozina, Nika Pažin i Patricija Marković, objavila je OŠ Stjepana Radića Metković.