Na međunarodnom turniru Dalmacija Open, koji je održan u Splitu 4. studenog 2018., metkovski Karate klub Knez Domagoj osvojio je 3 zlatne, 6 srebrenih i 10 brončanih medalja u borbama i katama.

Zlato u borbama je osvojila Jelena Lazarević, srebro Bruno Nižić, Lucija Plećaš, Eva Volarević i Petra Kljusurić a broncu Jure Ilić i Hanna Volarević.

Zlato u katama osvojili su Ivana Ilić, te kata tim (Ana Bebić, Ivana Ilić, Mihaela Marević). Sreberni su bili Gabrijel Bebić i Petra Ivanković, a brončani Marko Ilić, Leon Bebić, Stipan Plećaš, Petar Ilić, Karmen Kraljević i najmlađa natjecateljica kluba Gabrijela Bebić.

Pošto se u sklopu turnira održavalo i službeno Prvenstvo Dalmacije naših je troje natjecatelja, koji su u finalnim borbama izgubili od natjecatelja iz BiH na turniru, zauzimaju prvo mjesto prvenstva Dalmacije. To su Bruno Nižić, Lucija Plećaš i Petra Kljusurić.

Tako na službenom Prvenstvu Dalmacije karate Klub Knez Domagoj ima 6 prvaka Dalmacije, 3 viceprvaka i 6 trećih mjesta. Čestitke svima.