Biciklistički klub Metković je sudjelovao u 2. kolu XCZLS-a  koji je prošloga vikenda u Otoku Dalmatinskom organizirao BK Kamešnica, osvojivši 12 odličja što je rekord kluba.

U kategoriji U9 do svoje prve zlatne medalje došla je Ana Petković, Duje Krstičević osvojio brončanu medalju, a Mario Marević ciljem je prošao kao 7.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kategorija U11 od zlata do bronce poredale su se Cvita Talajić, Eva Talajić i Erika Malezija. Kod dječaka u ovoj kategoriji uvjerljiv je bio Antonio Krstičevič koji je maestralnom vožnjom došao do zlatne medalje, dok su Ivano Šetka i Ivan Petković ciljem prošli kao 5. i 9.

U kategorija U13 u apsolutnoj dominaciji naših djevojčica i dječaka: Lara Bokšić zlatna, srebrena Josipa Ivanković, brončana Gabrijela Marević, Mara Talajić završila je kao 5, Laura Pavlović 6, Lea Galić 7 i Jana Jelčić 8. Kod dječaka Mate Krstičević zlatni, Jure Vištica brončani.

U kategoriji U15 Marko Talajić je nakon duže stanke prošao ciljem kao 9.

U glavnoj utrci nakon dugog izbivanja u natjecateljske vode se vratio i trener Dalibor Dado Talajić koji je u kategoriji Ebike osvojio srebrenu medalju. Pero Primorac, Frane Vuica i Marijo Krstičević su u kategoriji 30-40 zauzeli 18,19 i 20 mjesto.

OGLAS