Jučer je u Otoku kod Sinja vožena utrka XCO kupa Hrvatske imena XCO Vučja staza. Domaćini iz BK Kamešnice su pripremili vrhunsku stazu i događaj koji je privukao 137 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja među kojima i 15 biciklista iz BK Metković.

U kategoriji U7 Vito Prusac je maestralnom vožnjom došao do srebrene medalje.

Kategorija U9 djevojčice bila je rezervirana za naše curice. Cvita Talajić osvojila je brončanu medalju, Erika Malezija srebrenu, a Iva Dominiković zlatnu medalju. Kod dječaka u ovoj karegoriji Antonio Krstičević se okitio srebrom, a Juri Kuzmanu je malo falilo do medalje, nu cilje je ušao kao četvrti.

U kategoriji U11 djevojčice Lara Bokšić se okitila brončanom medaljom, Lucija Kuzman četvrta, a Mara Talajić peta. Kategorija U11 dječaci Mate Krstičević osvojio najnezahvalniije četvrto mjesto, dok su iza njega kroz cilj prošli David leontić kao peti i Jure Vištica kao šesti.

U kategoriji U13 dječaci težak pad Marka Talajića, ali na kraju je sve hvala Bogu prošlo uz par ogrebotina, modrica.

Kategorija U15 dječaci Vinko Bulum odličan brončani čime je pokazao da je prošlotjedni pad na Hvaru već zaboravljen. I na kraju veteran Dado Talajić je uspio uzet bodove za klub osvojenim petim mjestom.

Veliku fotogaleriju s utrke na Kamešnici možete pogledati na FB stranici Biciklističkog kluba Metković.