Komisija za žalbe NS Split, u sastavu Ante Devčić, Arian Čustović, kao članova i Paule Eškinja Orešković kao predsjednice, povodom žalbe NK Neretvanac Opuzen, uložene na Odluku Povjerenika za natjecanje 3. NL jug od 17. listopada 2022. godine, o registraciji utakmice 7. kola 3. NL jug između Neretvanca i Neretve odigrane dana 9. 10. 2022., godine sa 3:0 u korist Neretve temeljem čl. 153. Disciplinskog pravilnika HNS-a dana 20. studenog 2022.godine donijela je odluku po kojoj se jednoglasno usvaja kao osnovana žalba NK Neretvanac Opuzen, te se preinačava prvostupanjska Odluka Povjerenika za natjecanje.

Obustavlja se postupak pokrenut po žalbi NK Neretva Metković kojom su isti uložili žalbu na regularnost i rezultat utakmice 7.kola 3.NL Jug između NK Neretvanac – NK Neretva, odigrane 9. 10. 2022. godine. Utakmica 7. kola 3. NL jug između NK Neretvanac – NK Neretva, odigrana dana 9. 10. 2022. godine, registrira se s postignutim rezultatom, 2:1 u korist NK Neretvanac. Nalaže se službenim osobama utakmice 7. kola 3. NL jug između NK Neretvanac – NK Neretva, ispravak netočnih podataka unesenih u Zapisnik o utakmici 7. kola 3. NL Jug na način da se utakmica registrira rezultatom 2:1 za NK Neretvanac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U obrazloženju odluke stoji da igrač Josip Blažević, ima uredan liječnički pregled evidentiran u Comet sustavu, da je igrač Josip Blažević uredno upisan u prijavi momčadi NK Neretvanac kao pričuvni igrač na navedenoj utakmici, te da je prijava uredno ovjerena od strane tajnika NK Neretvanac – Dragana Vučkovića i predana na vrijeme delegatu, da je dana 11.listopada 2022. godine, NK Neretvanac dostavio Povjereniku natjecanja za utakmici 3. NL jug, Zahtjev za ispravak netočnih podataka unesenih u Zapisnik o utakmici 7. kola.

Ovom odlukom, Neretvanac je fenjer 3. NL prepustio Uraniji, a preskočili su i Kamen zbog bolje gol razlike, dok će Neretva pasti s 10. na 13. mjesto.

Piše: Ivica Jakelić / Dalmatinski nogomet

OGLAS