Iz malog grada na Neretvi dosad su proizašli brojni sportaši i umjetnici, a sad nam ponovno stiže nešto novo: 6 simpatičnih mladića okupljenih u glazbeni sastav Versi.
Veselu šestorku koja je upravo objavila novi singl “Oprosti nam duga noći” u posljednjem sastavu čine braća Nikica i Hrvoje Ilić , Jakov i Martin Barbir, te Roko Markota i Domagoj Mustapić. Osim što su uvijek nasmijani, lako ih se prepoznaje po šeširima i specifičnom stilu odijevanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Versi su 2010. svoju ljubav prema glazbi objedinili u zajednički rad i od tada su neizostavni dio većine vjenčanja, zabava, festivala. Suradnja s tekstopiscem i sadašnjim voditeljem Ivicom Brnasom-Fudom počela je 2012., kada s prvim singlom Cura iz mista kreću u pohod na glazbenu scenu. Šaljivi tekst pjesme publika je odlično prihvatila, a u nastavku slijede: Vragu malo, meni dosta“, “Dalmacijo moja”  i  “Slomila me prošla godina“.

Album prvijenac, u izdavalaštvu Croatia Recordsa,  očekuje se ubrzo, a najavili su ga novim singlom “Oprosti nam duga noći”.
Pjesma i snimljeni spot posvećeni su ponovnom susretu svih starih prijatelja koje je život odveo na različite strane, a još uvijek ih vežu brojne uspomene. Rad na video spotu povjeren je ekipi iz “3K cinema“.

Vjerujemo da ćete se lako pronaći u njihovim tekstovima i prvom prilikom zapjevati s njima.

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=7hVnCrI2vxo[/embedyt]

OGLAS