U nedjelju 15. rujna veslači VK Neretvanski gusar su nastupili  na posljednjoj 6. Kup regati Veslačkog saveza Dalmacije u organizaciji HVK Mornar iz Splita. Veslalo se na veslačkoj stazi Spinut u Splitu.

Odličja za klub su osvojili: Nikola Mijić srebro u samcu kadeti B, , Ivan Obrvan srebro u samcu kadeti B i Gabrijel Gluščević i Toni Milan srebro u disciplini dvojac na pariće KMB.

Ovom regatom završeno je natjecanje u Kupu gdje je Neretvanski gusar u sveukupnom poretku zauzeo  9. mjesto što je napredak u odnosu na prošle sezone.U kategoriji kadeta B ukupno su zauzeli 2. mjesto što je izvrstan rezultat i zalog za budućnost.

Također u Splitu su veslači primili i pehar za osvojeno 1. mjesto u ukupnom poretku u kategoriji kadeta B za prošlu Mini kup regatu koja se održala na Ramskom jezeru. Naime, greškom nisu upisani svi bodovi te su tako naši veslači osvojili još jedan pehar u ovoj kategoriji.

Za ovu sezonu Kup regata ostaje još jedna regata Mini kupa koja će se održati 13. listopada u Metkoviću te Vas  pozivaju da dođete pozdraviti i bodriti naše veslače.