Na ovogodišnjem, 18. Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za veterane koje se održava ovoga vikenda u Donjoj Subici Neretvini veterani su došli do osmine finala.

Veterani Neretve su turnir otvorili su minimalnim porazom 1:0 u skupini C od veterana Mladosti iz Obrezine. U drugoj utakmici u skupini Neretva je pobijedila veterane Ivančice iz Ivanca rezultatom 3:0, golovima Ivana Pehara iz slobodnog udarca, Josipa Galova i Danijela Leženića.

Turnir su časno završili u 1/8 finala, među 16 najboljih momčadi Hrvatske. Utakmica protiv veterana GOŠK-a iz Kaštel Gomilice završila je 1:1. Strijelac za Neretvu bio je Martino Sprčić. Nažalost, presudili su sedmerci gdje je momčad GOŠK-a bila s(p)retnija i rezultatom 3:2 prošla u četvrtfinale.

Boje veterana NK Neretve, kojima je ovo šesti uzastopni nastup na završnicama veteranskog dvoranskog prvenstva Hrvatske, branili su: Drago Bezer, Zoran Bubalo, Marko Bušić, Mile Bebić, Nikša Martinac, Boris Galov, Neven Majić, Josip Galov, Goran Galov, Danijel Ležinić, Ivan Pehar, Martino Sprčić, Mario Galov, Ivica Bačić, Ante Volarević, Mišo Obradović i Tomislav Miletić.

Prije tri godine u Rovinju naši veterani su bili brončani, a godinu poslije i zlatni, zahvaljujući tome je prošle godine domaćin prvenstva bio Metković.