Glumica i autorica Arijana Čulina, poznata po britkom humoru, nakon dužeg vremena ponovno je gostovala na metkovskim kazališnim daskama s novom hit predstavom Varaš ga, ne ostavljaš ga. Bilo je to večeras u ispunjenoj dvorani GKS-a. Arijana je nastupila u društvu pjevačice i novinarke Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona.

One su večeras uspjele vješto spojiti šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život i brak na što je publika uzvratila iskrenim pljeskom. U tome im je za klavirom pomogao pijanist Zoran Velić.

U ovom cabaretu kroz priču i francusku šansonu pjeva se i govori o ljubavi na duhoviti način kroz kratke biografije šansonjera čije se pjesme izvode: Edith Piaf, Charles Aznavour, Jack Brel, Dalida, Mirei Mathieu…U predstavi je izveden niz najpopularnijih šansona: La vie en rose, Milord, l’hymne d’amour, Je suis malade, Ne me quitte pass…

Predstava je premijerno izvedena u splitskoj Lori 27. listopada prošle godine i od prve je zabilježila vrlo dobar prijam kod publike, a brojem izvedbi spada u prave hit-predstave što je večeras još jednom dokazano i u Metkoviću.