U organizaciji veslačkog kluba Rama, veslačkog saveza Zagreb i općine Prozor-Rama, 22. kolovoza 2015. na Ramskom jezeru održana je 3. veslačka regata „Lake to Lake – Green Tourism 2015“. Na regati, koja je ove godine najbrojnija po broju natjecatelja, nastupilo je pet veslačkih klubova: Iktus iz Osijeka, Croatia iz Zagreba, Nova iz Zagreba, Neretvanski gusar i Rama (BiH) te hrvatski reprezentativci Marcela Milošević, Damir Martin, David Šain i Mario Vekić. Odličan rezultat izveslao je naš skifist Ivan Puljić koji je osvojio 1. mjesto ispred dva skifista veslačkog kluba Iktus iz Osijeka, dva skifista veslačkog kluba Croatia iz Zagreba i skifista veslačkog kluba Rama (BiH). To je dobra potvrda njegovih ljetnih priprema i dodatna motivacija za nadolazeće prenstvo Hrvatske koje se održava u Zagrebu početkom listopada. Ivan je uz svog klubskog kolegu Marina Krešića također dio priprema odradio na Ramskom jezeru neposredno prije ove regate, gdje su nekoliko dana boravili uz najbolje Hrvatske veslače, između ostaloga i Damira Martina, Europskog prvaka u skifu. Vjerujemo da je Damir još više motivirao našeg Ivana uz nekoliko dobrih savjeta, što je zapravo i cilj ovog ljetnog kampa, zbog čega je vrijedilo nazočiti pripremama i samoj regati. Na Ramskom jezeru svoje veslačke pripreme odradila je i naša Metkovka Katarina Vučina (VK Croatia), koja je dio priprema tijekom ljetnih mjeseci odradila u našem klubu.
Dok su mlađi naraštaji za vikend boravili u BiH, stariji dio veslača je u subotu sudjelovao na četvrtom izdanju Jadranovog veslačkog dvoboja osmeraca na regatnoj stazi u Zadarskim Jazinama. Naši dečki su u osmercu u kategoriji Masters C osvojili 3. mjesto, kojeg su izborili u repasažu u utrci protiv posade veslača splitkog Mornara.
U rujnu predstoji 6. Kup regata VSD – Memorijal Perica Vlašić i XII. Vukovarski međunarodni veslački maraton 2015. a početkom listopada kao što je spomenuto u Zagrebu Hrvatsko veslačko prvenstvo te u Dubrovniku Međunarodna regata Semper Primus.