Redovna izborna skupština veslačkog kluba Neretvanski gusar održana je u hotelu Narona dana 25. veljače 2018. godine na kojoj je izabrano novo vodstvo Kluba. Novi-stari predsjednik je Vido Jeramaz.

Skupština je počela izborom radnog predsjedništva, Zapisničara i Verifikacijske komisije. Slijedilo je izvješće predsjednika Vide Jeramaza o proteklom četverogodišnjem razdoblju, u kojima je posebno istaknuta nabavljena nova sportska oprema i čamci te sportski uspjesi. Uz navedeno, posebno je spomenuta organizacija regate osmeraca – Neretva Open. Također je istaknuta nabava kombija i nove veslačke prikolica.

Izvješće predsjednika je jednoglasno prihvaćeno, nakon čega je predsjednik Nadzornog odbora  Antonio Crnčević iznio izvješće o financijskom  poslovanju kluba u protekloj godini i potvrdio da je poslovanje kluba bilo u skladu sa Zakonom, nakon čega je izvješće Nadzornog odbora također jednoglasno prihvaćeno.

Razrješenjem Predsjednika, Dopredsjednika, Tajnika, Upravnog i Nadzornog odbora, počeo je izbor novog vodstva kluba, a predloženi kandidati su za: predsjednika – Vido Jeramaz, dopredsjednika – Joško Erceg, tajnika – Davor Gnječ, nakon čega su isti izabrani od strane Skupštine. Nakon njihovog izbora predložen je sastav novog Upravnog odbora, kojeg je Skupština prihvatila. Osim predsjednika i dopredsjednika u Upravni odbor izabrani su: Ante Brozović, Mario Bebić, Matko Delija, Ante Bošković, Slobodan Medak,  Mato Glavinić,  Svebor Gluščević. Tako je vodstvo kluba ostalo nepromijenjeno kao i na posljednjoj izbornoj skupštini 2014. godini.  U Nadzorni odbor izabrani su: Antonio Crnčević, predsjednik, Jurica Govorko i Ivan Boras

Tajnik kluba Davor Gnječ je predstavio program sportskih natjecanja u predstojećoj sezoni, te na kraju Skupštine spomenuo program proslave 50 godina od osnutka kluba koji se održava ove godine u listopadu. Za obilježavanje proslave će biti osnovan poseban Odbor u klubu, čija će jedna od zadaća biti i izrada veslačke monografije. Predsjednik je na kraju u ime Uprave i veslača posebno zahvalio svim sponzorima i prijateljima kluba, na podršci i pomoći koju Klub ima, te zaključio da je siguran u još bolje rezultate u predstojećem mandatu. 

Kao gost Skupštine nazočio je predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića, Ante Zovko.