Stručni stožer i uprava RK Metković – Mehanika oprostili su se od dugogodišnjega vratara Željka Kozine. Objavili su tom prigodom sljedeći sadržaj:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Želja je dio našeg kluba od 2018. godine kad nam je došao iz mostarskog Zrinjskog i od tada je jedan od naših najvažnijih kotačića. Iskorak koji je Kozina napravio u svom igračkom pogledu je nevjerojatan kao i sve što je donio svojoj ekipi kroz preko stotinu utakmica odigranih u “crveno bijelom dresu”.

Želja je poticaj svim mladim igračima i dokaz da se trud i rad isplate. Koliko god u početku bilo teško. Par zanimljivosti veže se uz njegovo ime, a to je da nikada nije prošao klasičnu rukometnu školu, da je prvo bio na poziciji lijevog vanjskog pa tek onda u nedostatku golmana se iskušao i na toj poziciji sa već napunjenih 17 godina, svog prvog trenera golmana je dobio sa 19 godina, a nakon dolaska u Metković sve je drugo povijest.

Velika nam je čast bila imati ga uz sebe, a sad mu želimo neke nove pobjede i nove izvrsne obrane u klubu u koji odlazi.

Želimo mu svu sreću u nastavku karijere i da jednog dana opet stane na vrata Metkovića.

Želja, tvoja ekipa, objavio je RK Metković – Mehanika nakon posljednje domaće ovosezonske utakmice koja je odigrana 23. travnja.

Foto: RK Metković – Mehanika

OGLAS