Kako se danas Večernji list obrušio na putne troškove koje je kao štićena osoba napravio Božo Petrov kao potpredsjednik Vlade RH donosimo i oprečan komentar urednika požeškog 034portal.hr koji je stao u obranu Bože Petrova:

“Kako piše Večernji list, isplivala je nova afera, Božo Petrov je napravio 87 tisuća kuna putnog troška u šest mjeseci rada Vlade. Božo je gotovo svaki vikend putovao u Metković, svome domu, supruzi i djeci.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U zemlji gdje “bratija” namješta poslove vrijedne milijarde kuna rođacima i stranačkim financijerima, gdje se isplaćuju milijunski iznosi direktorima javnih poduzeća, gdje se zapošljava po stranačkoj lozi postao je sporan putni trošak Bože Petrova.

Moj Božo, očito si nešto radio jer te ganjaju oni koji misle da vlast pripada njima i samo njima. Trebao si zaboraviti na ženu i dicu, jer temeljne vrijednosti hrvatskog društva su valjda nešto drugo.

Možda si trebao zastati u vilu Costabellu na gablec i pustiti Karamarka da pregovara sa MOL-om, zaposliti “braju” u šumama ili HAC-u, obojati koji tunel ili angažirati FIMI MEDIJU i sigurno bi ti budućnost bila ljepša, sjajnija i za putni trošak nitko ne bi pito.

Ovako te napadaju oni s kojima si do jučer jeo i pio, jer im se stresla stolica, jer su shvatili da bi se morali mijenjati, a kao vuk sposobni su promijenit samo dlaku. Pokazao si nešto novo na što nisu bili spremni, nisu vjerovali, da ćeš se odreći vlasti zbog časti, da ti nije stalo do fotelje već do građana Hrvatske.

I tako, predizborno je vrijeme, iako službena kampanja još nije počela debelo smo zakoračili u istu, traženje igle u plastu sijena, iskopavanja afera da bi se nekome spustio rejting, nekome podigao. Što nas sve još očekuje i dokle su pojedinci spremni ići postat će uskoro jasno a hrvatskom narodu nimalo bolje, stoga nas poštedite floskula i fraza i napravite konačno nešto za sve nas…”

OGLAS