Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima je u petak u palači Ranjina primio predstavnike Hrvatskog Crvenog križa s područja Dubrovačko-neretvanske županije povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa.

Na primanju su bili Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić te ravnatelji gradskih organizacija CK Dubrovnik Živko Šimunović, CK Korčula Marijana Milat, CK Metković Nela Orlović i CK Ploče Tanja Medak.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Župan je ovom prilikom zahvalio svim djelatnicima i volonterima Crvenog križa te istaknuo kako su oni, uz zdravstvene ustanove, HGSS i policiju odradili veliki posao u ovoj pandemiji koronavirusa.

”Županija pomaže društva Crvenog križa s 480 tisuća kuna i to će nastaviti raditi. Zaslužili ste sve što dobijete od nas”, rekao je župan Dobroslavić.

Predsjednica županijskog društva Crvenog križa Asja Perčić zahvalila je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na primanju i dugogodišnjoj pmoći te istaknula kako je ponosna na sve volontere koji su nesebično pomagali svim sugrađanima kojima je pomoć bila potrebna.

”I oni koji možda nisu cijenili naša nastojanja u ovoj pandemiji su mogli vidjeti koliko mi sebe dajemo u ovaj poziv. Od šivanja maski, dostave hrane i lijekova i psihološke pomoći Crveni križ je bio tu za naše sugrađane. Mi i dalje nastavljamo vršiti svoju misiju”, rekla je Perčić.

OGLAS