U srijedu u dubrovačkoj Gradskoj vijećnici župan Nikola Dobroslavić je potpisao  Ugovore o sufinanciranju poticajnih mjera za zdravstvene radnike u zdravstvenim ustanovama na području DNŽ-a za 2021. godinu s predstavnicima zdravstvenih ustanova s područja Županije. Ukupna vrijednost ugovora iznosi 1.7 milijuna kuna.

Ugovor je potpisan s OB Dubrovnik u iznosu od 480 tisuća kuna u svrhu sufinanciranja stanarina za zdravstvene radnike te za istu svrhu sa Zavodom za hitnu medicinu DNŽ-a u iznosu od 192 tisuće kuna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Potpisani su ugovori i s DZ Dubrovnik i DZ ”Dr. Ante Franulović” Vela Luka u iznosu od 170 tisuća kuna u svrhu sufinanciranja specijalizacije zdravstvenog radnika, DZ Korčula u iznosu od 170 tisuća kuna u svrhu sufinanciranja specijalizacija liječnika, stanarina liječnika i edukacija za zdravstvene radnike, DZ Metković u iznosu od 170 tisuća kuna u svrhu sufinanciranja troškova nastalih specijalističkim usavršavanjem, DZ Ploče u istom iznosu za financiranja troškova stanovanja zdravstvenim radnicima, poticanja deficitarnih zdravstvenih kadrova kroz plaću, plaćanja tečajeva, seminara, edukacija zdravstvenim radnicima kao i Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u iznosu od 170 tisuća kuna u svrhu sufinanciranja specijalizacije zdravstvenog radnika.

OGLAS