Učenici iz OŠ don Mihovila Pavlinovića pokazali su izvrsno znanje iz Hrvatskog jezika i Povijesti na županijskim natjecanjima u Dubrovniku.

U petak, 8.ožujka održano je Županijsko natjecanje iz povijesti za učenike osnovnih i srednjih škola. Tradicionalno i ove godine domaćin je bila OŠ Marina Držića iz Dubrovnika.

Na ovogodišnjem natjecanju iznimno vrijedan uspjeh ostvarila je Ivana Šutalo (mentor Božidar Lovrić) koja je u kategoriji osmih razreda županijska pobjednica.

Uz nju su se još u kategoriji osmih razreda natjecali Josip Klobučić i Filip Jerković (mentor Božidar Lovrić) te Blanka Volarević (mentorica Keti Petrović).

JUčer, 13. ožujka održano je u Dubrovniku, u OŠ Mokošica Županijsko natjecanje iz predmeta Hrvatski jezik u kojem je sudjelovalo 43 učenika. Prvo mjesto je osvojila Leonarda Šćulac (8.r.), učenica iz OŠ don Mihovila Pavlinovića.

Uz Leonardu, u timu učiteljica Ivone Martinović i Helene Bjeliš bili učenici 7. i 8. razreda koji su potigli zapažene rezultate: Jakov Šaravanja (3. mjesto), Petra Kraljević (7. mjesto), Blanka Volarević (10. mjesto), Magdalena Šimović i Karlo Volarević  (14. mjesto).

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima na postignutim uspjesima!