Bio je plan sezonu nastaviti u nedjelju, 7. ožujka, i to odigrati jednu od ukupno dvije zaostale utakmice Prve županijske lige (Hajduk 1932. – Maestral, druga je Gusar – Hajduk 1932.), te krenuti s natjecanjem u Županijskom nogometnom kupu. Parovi su izvučeni prošli tjedan. Na startu se trebalo igrati u Stonu (SOŠK 1919. – Faraon), Smokvici (Jadran 1929. – Omladinac), Kominu (Gusar – ONK Metković), Dubravci (Sokol – Konavljanin), Gabrilima (Croatia – Slaven) i Kuparima (NA Libertas – Župa dubrovačka).

Međutim, na kraju ništa od toga. Razlog se zna. Nakon što je mjesecima bila jedna od hrvatskih županija s najmanjim brojem zaraženih, u samo sedam dana Dubrovačko-neretvanska županija postala je županija s najvećim rastom broja pozitivnih. Od ponedjeljka su na snazi nove, strožije mjere.

– Budući su nove mjere na snazi najmanje do nedjelje, 14. ožujka, do tad sigurno ne možemo igrati, dakle, s natjecanjem ne možemo početi prije nedjelje, 21. ožujka. Hoćemo li tad krenuti kako smo planirali, ili ćemo umjesto s kupom sezonu nastaviti s prvenstvom, to još moramo vidjeti. Činjenica je kako još nismo završili ni prvi dio prvenstva u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Naime, nije odigrano posljednje kolo prvog dijela. Plus, imamo dvije zaostale utakmice u Prvoj županijskoj ligi. Dakle, većina klubova ima odigrati po dvanaest utakmica, Maestral i Gusar po trinaest, a Hajduk 1932. četrnaest – kazao je za Dubrovački vjesnik Neven Tomičić, povjerenik natjecanja.