Nakon večerašnjih top 10 RTL-ovog showa Zvijezde – ljetni hit ponazi su sudionici sljedeće epizode u kojoj će nastupiti njih sedam a među njima je naš Ivan Vidović.

Ivan, kojeg je u prethodnim epizodama Andrea Andrassi usporedila sa pjevačem Shawnom Mendesom, otpjevao je upravo njegovu pjesmu pred peteročlanim žirijem, Treat You Better. – Srastao si s pozornicom, vidi se da nemaš tremu, i bio si fenomenalan, rekao mu je Grašo, no Tonči se nije složio, rekavši da je imao veća očekivanja od njega. – Čekao sam da se još nešto dogodi i danas mi izgledaš kao nedovršen proizvod, objasnio je Huljić, a Nina se ovaj put u potpunosti s njim složila. – Moja kći obožava Shawna, i ti bi joj se jako svidio, ali to nije problem… Problem je taj što bi se i ona tebi svidjela, nasmijao je Ivana Đuro. Ivan je dobio ukupno 21 bod – od Đure, Andree, Nine i Tončija je dobio četiri boda, a Petar Grašo mu je dao maksimalnih pet bodova.

On je svoj prolazak izborio u pripetavanju a capella u kojem je otpjevao pripjev Gibonnijeve pjesme Lipa moja. – U sljedeći krug prolazi, već sada miljenik publike a i žirija… Ivan Vidović, objavio je odluku žirija Tonči Huljić.

Direktan prolaz s ukupno 25 osvojenih bodova izborili su Armin i Andrea Kadić. Uz Ivana tu su još Lina Pejovska, Filomena Puljiz, Lucijan Janko Krnić, Tara Bičević, Danilo Stankić, Dženana Manov i Dominik Heštera.

Pobjednik ovoga showa pjevat će ljetni hit Tonča Huljica i nastupiti na Splitskom festivalu…

Nastup svih deset kandidata možete pogledati na OVDJE, a show Zvijezde – ljetni hit gledajte i iduće subote u 20.15 na RTL-u!