Korona virus je poprilično pomrsila tijek natjecanja u 1. HRL JUG. Iz kola u kolo raste broj odgođenih utakmica. Do sada su jedino Metković Mehanika, Zadar i Mornar Crikvenica odigrali svih pet utakmica.

Metković Mehanika je jučer gostovala u Zadru. Bila je to utakmica s nekoliko prevrata, a na kraju je zasluženo slavio domaćin (32:28). Metković je prvih dvadesetak minuta imao rezultatsku prednost i do tri gola razlike, a nakon toga inicijativu preuzima domaćin. Na odmor se otišlo pri rezultatu 16:13.

U drugom poluvremenu su Metkovci nastojali izravnati rezultat što im je i uspjelo u 47. minuti nakon niza od 4:0 i 3:0 za izjednačenje 23:23. Međutim, Zadar je nije dopustio Metkovcima vodstvo, golovima Bukve i Maričića, koji je ujedno i najefikasniji strijelac utakmice s 9 pogodaka, opet stvaraju prednost od 2-3 gola koju nisu ispustili do kraja utakmice. Kod Metkovaca najefikasiji su bili J. Bezer i N. Jurković s po 5 pogodaka.

U 6. kolu, 7. studenoga, Metković Mehanika bi trebala ugostiti Karlovac koji je u ovoj sezoni odigrao tek dvije utakmice.

Tablica