Jučer je gospodin Grmoja na lokalnom radiju iznio puno neistina o političkoj situaciji u Metkoviću i meni osobno. Doista cijenim svačiji politički trud za dobrobit našeg grada, ali izreći da ja mislim da stvari ne treba mijenjati i da sam u političkoj utakmici radi nekih obećanja je uvredljivo.
Dakle gospodine Grmoja ja mislim da puno stvari u Metkoviću treba mijenjati, a prvo što treba promijeniti je vašu vlast u gradu. Sada je vidljivo da je Vama i gospodi iz Mosta Metković služio samo kao odskočna daska kako bi se dokopali unosnih i dobro plaćenih pozicija u Zagrebu.
Umjesto mjesta na političkoj karti, čime se hvalite, mi koji smo ostali u Metkoviću puno bi više voljeli da smo dobili poslovne zone, termoelektranu, turističke sadržaje, novu veletržnicu, sportski centar i druge stvari iz obećanja od prošlih izbora. Jedina karta koju nam gospodin Grmoja može pokazati je karta neispunjenih obećanja, a jedino tko ima koristi od smještaja Metkovića na političkoj karti je upravo gospodin Grmoja i ekipa iz MOSTA. Od mjesta na političkoj karti naši građani nemaju baš ništa, a ovakvom izjavom gospodin Grmoja se još jednom narugao svojim sugrađanima.
Ruga im se i kada bi preko gospođice Ujdur želio iz Zagreba i dalje vladati Metkovićem.
Dakle, da još jednom jasno odgovorim gospodinu Grmoji:
Građani Metkovića kao i ja osobno bi puno toga mijenjali u Metkoviću jer puno toga nije dobro.
A prvo što će promijeniti dogoditi će se 21. svibnja kada će MOSTU građani reći da im je dosta lažnih obećanja.

Dalibor Milan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
OGLAS