Nakon burnog tjedna u Hrvatskom saboru, Božo Petrov i Nikola Grmoja vratili su se svojim kućama u Metković. Organiziran im je doček ispred Mostovog stožera na autobusnom kolodvoru na kojem se skupilo mnoštvo ljudi, a Katarina Ujdur je poručila:

– Moje srce je prepuno, ja sam presretna zbog ova dva čovjeka, imamo dva ponosna saborska zastupnika, dva velika srca Metkovića!

Nikola Grmoja:

– Hvala vam od srca. Napravili smo sve u najboljoj vjeri, nismo izdali one vrijednosti i ideale zbog kojih smo ušli u politiku. Pale su danas sve maske, cijela Hrvatska je vidjela tko čini tu navodnu većinu koja je kupovana na saborskim hodnicima. Postavljamo nove temelje za gradnju jedne bolje Hrvatske.

Božo Petrov:

– Metković izgleda cijeni ono što je najvažnije. Ušli smo u politiku da dokažemo da politika može biti drugačija. Možete sve imati, ali san se ne može kupiti, obraz se ne može platiti. Danas je najtužniji dan u Hrvatskom saboru. Vidjelo se koliko košta politika u Hrvatskoj, ali vidjelo se i da postoje ljudi koji se ne mogu prodati i koji nemaju svoje gazde, a to je onih 15 saborskih zastupnika Mosta.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/likemetkovic.hr/videos/1522321374508163/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]