Večeras je u predivnom ambijentu pored crkve sv. Nikole u Borovcima koncert održao trenutno naš najplodniji kantautor duhovne glazbe Varaždinac Antonio Tkalec uz vokalnu pratnju Agneze Levaić.

Nije to bio obični koncert za širu publiku, već životno iskustvo i vjera u Boga pretočeni u pjesmu. Tako da je na trenutke izgledao kao životna ispovijest. Tkalec je nadareni, samouki glazbenik, multiinstrumentalist zanimljiva vokala čijim interpretacijama ste skloni vjerovati, a njegovi stihovi, životni i iskreni, obučeni su u formu rock glazbe.

Tkalecu se u izvedbi pjesme Krist na žalu pridružio i naš tenor Branko Medak koji mu se u ime organizatora zahvalio za ovu predivnu večer te mu uručio prigodni poklon.

Zanimljiv podatak iz Tkalecova glazbenog života je da je 2003. bio izabran između više od tisuću kandidata za jednu od glavnih uloga u mjuziklu Moulin Rogue, ali je nakon nekoliko mjeseci turneje s mjuziklom shvatio da estradna scena nije pravi put za njega.

Do sada je izdao četiri nosača zvuka, sudjelovao na mnogim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, a bio je i u superfinalu treće sezone Supertalenta u kojem se proslavila njegova pjesma Na Tvom dlanu.

Od 2012. član je Hrvatskog društva skladatelja i djeluje kao samostalni umjetnik. Na svojim koncertima ističe da je njegov poziv pjesmom slaviti Boga i širi njegovu Radosnu vijest.