Eva Brnas ima 16 godina i dolazi iz Metkovića. “A tko je još iz Metkovića? Tko je najpoznatiji iz Metkovića?”, pitala ju je Severina u prvoj epizodi novoga glazbenoga showa RTL-a SuperStar.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Pa nadam se da ću biti ja”, odgovorila je Eva i nasmijala žiri. “Darijo Srna, to ništa. Matija Vuica, ništa”, našalila se Severina nakon Evinog odgovora.

Eva je ispričala da joj je glazba vrsta terapije i da ju je obilježio gubitak prijateljice. “U početku sam bila ljuta na cijeli svijet, bila sam dosta depresivna i sve sam vidjela u sivilu i udaljavala sam se od društva. Nakon gubitka Marije shvatila sam da je život kratak i da jednostavno svaku priliku koju možemo uzeti, trebamo uzeti, a ovo je moja prilika sada”, otkrila je natjecateljica ‘Superstara’.

“Ti si magična. Ti pjevaš bolesno, ali možda da sama sebe malo više čuješ i da daš drugima da te čuju, bilo bi ti ljepše u tome svemu, a ne da se stresiraš. Ja sam bila konzumirana. Ja bih tebe slušala sto milijuna puta”, komentirala je Nika Evin nastup.

“Ja sam se naslušala ovog albuma i ove pjesme i moram ti reći da si puno bolja od originala”, istaknula je Severina.

“Ta trema koju imaš…”, započeo je Filip. “To je bolest generacije”, nadovezao se Tonči. “Da, otvori nam se, mi smo ti ovdje prijatelji. Mi ćemo ti pomoći da taj talent kroz ovo natjecanje njeguješ što automatski znači da sam glasovao da”, istaknuo je Filip.

Cijeli žiri je glasovao za njezin prolazak, a poručili su joj da se sljedeći put ne boji.

Emotivna Eva kasnije je zaplakala u zagrljaju svoje majke.

Evin nastup možete pogledati OVDJE.

OGLAS