Dugogodišnji, legendarni nogometni trener Jozo Veraja Mama prošle je nedjelje na Štruvinu posljednji put u karijeri na travnjak izveo svoje Crveno-bijele. Njegov ONK Metković je odigrao utakmicu posljednjeg kola 1. ŽNL u kojoj je pobijedio Jadrana 1929 iz Smokvice 3:1.

Veraja je u svojoj karijeri bio trener u mnogim klubovima, a posebno je bio vezan za Metković. Stoga, su mu se oni na kraju nedjeljne utakmice odužili raznim poklonima i prigodnim druženjem u ugodnom društvu s mnogim prijateljima i igračima.

U svojoj trenerskoj karijeri Jozo je utjecao na razvoj mnogih nogometaša iz doline Neretve, a među njima svakako treba izdvojiti hrvatskog reprezentativca i kapetana Darija Srnu koji mu se odužio dirljivom video porukom…

Svaka čast ikono!!!Darijo Srna#ONK

Gepostet von ONK Metković am Montag, 21. Mai 2018

Uz Darija Srnu Jozi su u emotivnoj video poruci zahvalili njegovi bivši igrači Tomislav Miletić, Tomislav Plećaš, Neven Majić, Željko Parmać, Krešimir Kahaneka, Ivan Bezmalinović,  Josp Lešića, Segej Jakirović i popularni hrvatski Brazilac Emerson.

Jozo Veraja oproštaj

Poruke bivših igrača svom treneru

Gepostet von ONK Metković am Montag, 21. Mai 2018

Na kraju prikažemo nekoliko fotografija koje smo napravili na Jozinoj zadnjoj utakmici u svojoj trenerskoj karijeri i na klupi ONK Metkovića.