U Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković jučer je otvorena izložba slika autora Mirsade Šator Mustapić, Halila Tikveše i Živka Mustapića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon pozdravnih riječi ravnateljice Ustanove za kulturu i sport Metković Zrinke Mijoč, o izložbi je govorila profesorica likovne kulture Nediljka Penović, ujedno i autorica pregovora u katalogu, a uime autora okupljenima se obratila Mirsada Mustapić, objavio je metkovic.hr.

Opus izložbe čine djela dugogodišnjih prijatelja – bračnoga para Mirsade i Živka Mustapića te Halila Tikveše.  Već na prvi pogled može se primijetiti kako ih, osim prijateljstva, povezuje i ljubav prema dolini Neretve, čiji su motivi najčešći na slikama. More, lađe, Neretva, stare kuće, portreti, samo su dio motiva koje možemo vidjeti na slikama ovih umjetnika.

Izložba ostaje otvorena u Galeriji GKS-a Metković do 9. listopada, a svi koji to žele mogu je pogledati radnim danima u vremenu od 9 do 13 sati. Organizator izložbe je Ustanova za kulturu i sport Metković uz potporu Grada Metkovića.

OGLAS