U posljednjem susretu 2. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, rukometaši Metković -Mehanike pobijedili su Ribolu Kaštela 21:27 i tako novu sezonu otvorili na najljepši mogući način s dvije pobjede.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Da bi domaćin mogao imati tešku večer, dalo se naslutiti već po početku susreta. Metkovci su naime u 11. minuti imali 4:7. Na isteku prve četvrtine, Kaštela se vraćaju u susret. I vode 9:8 u 16. minuti. No, sastav iz Metkovića ima snage za novo pojačavanje ritma i do kraja prvoga dijela uspijeva sve okrenuti na svoju stranu te na predah otići s plus tri pogotka (12:15).

Gosti su još bolji u drugom dijelu. Nakon samo pet minuta igre, dižu svoju prednost na plus četiri (13:17). Sedam minuta poslije već su na šest razlike i već polako mogu gledati prema kraju, jer domaćin nikako nije pronalazio način da nadmudri njihovu obranu. U 56. minuti sve je bilo gotovo jer je sastav iz Metkovića pobjegao na nedostižnih osam razlike. Završilo je 21:27. Antonio Tomaš je sa sedam pogodaka bio najbolji u domaćim redovima. Kod Metković – Mehanike 12 obrana Marka Romića. Sa sedam pogodaka najučinkovitiji  bio je Dario Raguž. 

OGLAS