Hrvatska glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica Anđa Marić u četvrtak, 16. studenoga u Gradskoj knjižnici Metković je predstavila svoju knjigu Moja revolucija u 365 dana u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Uz autoricu knjigu je predstavio i poznati hrvatski novinar Neven Kepeski.

Anđa Marić u knjizi opisuje svoju borbu s multipla sklerozom – bolesti s kojoj se suočila nakon nekoliko stresnih situacija u životu, razvoda, borbe za skrbništvo, smrti majke, očeve bolesti te još nekoliko teških gubitaka. Kako je na predstavljanju istaknula, u trenutku kada se njen svijet raspadao, u sebi je uspjela pronaći snagu te jedan potpuno novi unutarnji svijet.

U borbi s bolesti te životnim okolnostima vodila je dnevnik u kojemu je unaprijed zapisivala pozitivne trenutke i situacije koje joj se tada (još) nisu dogodile, a svakim je danom snimala i motivacijske poruke te ih objavljivala na svome Youtube kanalu. Knjiga je dijelom transkript, a dijelom razrada upravo tih 365 motivacijskih poruka s kojima Anđa želi pomoći drugima da pobijede teške okolnosti u kojima se nalaze.

Foto: metkovic.hr

OGLAS