Hrvatski modni dizajner, Ivica Skoko je u utorak, 14. lipnja je održao samostalnu reviju na splitskoj Matejuški povodom dvadesetpete obljetnice karijere. Uvodna večer u projekt My Global Fashion Awards popraćena je od strane brojnih zaljubljenika u modu koji su došli podržati Skokin dugogodišnji rad.

Nama je svakako zanimljivo da je za frizure bio zadužen salon Nela Art Hair, vlasnice Daniele Žderić iz Metkovića u suradnji s Ivanom Pervanom (salon Primevision Zagreb) i uz srdačnu pomoć salona Lolita iz Splita uz pokroviteljstvo Nashi Argan Croatia. Make up potpisuje tim Violete Kekezović.

– Velika je čast biti pozvan i sudjelovati na ovakva dva događaja, koji su sami vrh modnog svijeta Hrvatske. Što je pokazatelj da se kvalitetan rad ‘Nela Art Hair’ prepoznao između toliko frizera u Hrvatskoj, kaže Daniela koja je sudjelovala i na dvodnevnom modnom događaju Atelier Croatia koji se održavao u Zagrebu.

Događaju u Splitu su prisustvovala brojna poznata lica hrvatske društvene scene. Jedna od brojnih uzvanika bila je i Ana Gruica Uglešić, koja je uz Skoku od samih početaka njegovog postojanja, a koja je ujedno i kao jedna od Skokinih uzvanica uljepšala ovu čarobnu morsku kulisu u njegovoj slip haljini popularne mint boje iz najnovije kolekcije. Osim Gruice, podršku domaćem dizajneru dali su Nenad Korkut, Tihana Harapin Zalepugin, modni dvojac Arileo, Neda Makjanić – Kunić, Nenad Radujević, Zvona Vučković, Sašo Radović te brojni drugi.