Nakon godinu dana provedenih na klupi Crveno-bijelih Darko Zeljić više nije trener ONK Metković jer zbog poslovnih obaveza odlazi u Njemačku.

Tijekom protekle sezone Darko je sa seniorima ostvario 10 pobjeda, 5 neriješenih ishoda te 6 poraza u službenim natjecanjima, kao i 9 prijateljskih susreta sa statistikom 2 pobjede, 3 neriješena te 4 poraza.

Uz to, Metković je pod vodstvom trenera Zeljića sezonu završio kao druga najbolja obrana lige (20 primljenih golova u 22 susreta) i ono još važnije, sa samo 28 javnih opomena bez ijednog isključenja, zbog čega je ONK Metković osvojio Fair Play trofej.

Na kraju, pod njegovim vodstvom Klub je sezonu završio na 5. mjestu prvenstvene tablice, a posebno se pamti prvih osam kola kada je Metković bila vodeća 1. ŽNL.

Osim podizanja kvalitete i napretka cijele momčadi, Zeljić je dobrim dijelom zaslužan i za poboljšanje infrastrukture na Štruvinu.

– Našem Darku želimo puno sreće u daljnjem radu te mu se iskreno zahvaljujemo na svemu što je učinio za Klub u protekloj sezoni, poručuju iz ONK Metkovića.