Čak 20%+10% popusta na sve televizore!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Uzbuđenje pred početak UEFA Euro 2024. raste, a Građa-prodajni centri donose sjajnu vijest za sve nogometne entuzijaste! Ostvarite 20% + 10% popusta od 10. lipnja do 13. srpnja na sve televizore u Građa-prodajnim centrima. Iskoristite ovu priliku i posjetite ‘Građu’ zbog odlične uštede na raznim modelima televizora s vrhunskom slikom i tehnologijom.

Popusti se odnose samo na fizičku kupnju u prodajnim centrima, a u ponudi su poznati brendovi poput Hisense, Grundig, Philips, Samsung i LG. Ne propustite priliku za odličnu uštedu!

Građini prodajni centri nalaze se: 

  • Građa prodajni centar Solin

Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin

  • Građa prodajni centar Šibenik

Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik

  • Građa prodajni centar Dubrovnik

Adresa: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača

Osvojite televizor svojim nogometnim znanjem!

U suradnji s Radio Dalmacijom, ‘Građa’ organizira natječaj u kojem će 10 najvećih poznavatelja nogometa biti nagrađeno besplatnim Grundig televizorima. Nije loše imati stalno “glavu u balunu” – možda baš zbog toga osvojite novi TV, zar ne?

Natječaj će trajati od 13. do 23. lipnja, a sudionici će imati priliku pokazati svoje znanje i ljubav prema nogometu u kvizu o Euru. Svaki dan u eteru Radio Dalmacije postavit će se pojedincu deset pitanja vezana za Euro, a odgovori će biti jednostavni – DA ili NE. Tko točno odgovori na svih 10 pitanja, osvojit će Grundig TV iz ‘Građe’.

Grundig TV predstavlja vrhunac moderne tehnologije i inovacija u svijetu televizije. S besprijekornom kvalitetom izrade i elegantnim dizajnom, Grundig televizori donose vrhunsko iskustvo gledanja u svaki dom. Osmišljeni kako bi zadovoljili i najzahtjevnije gledatelje, ovi televizori kombiniraju izvanrednu kvalitetu slike i zvuka s intuitivnim i praktičnim funkcionalnostima.

Kako sudjelovati?

Slušajte Radio Dalmaciju svakog dana tijekom trajanja natječaja te budite točni u odgovaranju na postavljena pitanja o Europskom nogometnom prvenstvu.

Do tada se prisjetite najznačajnijih trenutaka i informacija iz povijesti Eura. Imate dovoljno dana za ponavljanje i osvježavanje svog nogometnog znanja. Prelistajte stare statistike, prisjetite se legendarnih utakmica i igrača te obnovite svoja znanja kako biste bili spremni osvojiti jedan od 10 televizora.

Velik izbor bijele tehnike

U sklopu Građa prodajnih centara, sada se može pronaći potpuno preuređeni odjel bijele tehnike. Modernizirani i pregledniji prostor nudi širok asortiman uređaja koji zadovoljavaju potrebe svakog kućanstva.

U ponudi se nalaze hladnjaci različitih veličina i funkcionalnosti, kao i perilice i sušilice za rublje koje osiguravaju besprijekornu čistoću i svježinu odjeće. Za one koji traže male kućanske aparate, asortiman uključuje sve od miksera i blendera do aparata za kavu.

Također, dostupni su različiti modeli klima uređaja koji omogućuju idealnu temperaturu u domu tijekom cijele godine. Ponuda je prilagođena svakom budžetu, pa se mogu pronaći kvalitetni uređaji po povoljnim cijenama

Posjetitelji se mogu uvjeriti u bogatstvo izbora i pristupačne cijene u preuređenom odjelu bijele tehnike Građa prodajnih centara. S ovim asortimanom, svatko može opremiti svoj dom vrhunskom tehnologijom i uživati u udobnosti koju ona pruža.

OGLAS