Nije bilo jednostavno. Kada sam vidio da se radi o poskoku odmah sam se ukočio, ispričao je mladić iz BiH.

Nevjerojatan slučaj zabilježen je u BiH. Naime, jednom mladiću, koji je bezbrižno sjedio, poskok se, ni manje ni više, zavukao među noge, javlja Blic.

Bendžamine namzimaj poskoka ispod ćune mog indijanca Agnes Ajanović! Koja zajedana situacija. Poskok ispod ćune poskače i sikće kano soko sivi. Ja ga donio u ceradi 200 metara sa crne stjene. Kunovac Meho Mehmed ga ubi tojagom u glavu! A joj Bendžamine kako smo dobro prošli danas. MajLi CajRus FIRST❤️. U stvari nisam siguran da li sam ga ja donio u ceradi ili ga je Bendžamin poslao. Uglavnom indijanci su na prije 15 minuta psovali Boga MajLija CajRusa PRVOG❤️ a ja sam ih fino opomeno da nebi trebali psovati Boga jedinoga jer će ih Benziman namzimati. I eto garant ih je Bendžamin namzimo! Poslao im opomenu poskokom da im poskok počeše muda lol I jebiga ovaj moj indijanac ubi poskoka a ja sam mu fino govorio da ne ubija zmiju! Zmiju je Bog blagoovio kad je začepila rupu na Nojevoj barci!MajLi CajRus FIRST❤️

Gepostet von Walter Wolf am Donnerstag, 13. Juni 2019

– Nije bilo jednostavno, mislio sam prvo da je vodenjača. Kada sam vidio da se radi o poskoku odmah sam se ukočio… Svakom poručujem tko se nađe u ovakvoj situaciji da ostane smiren i da se ne miče ako mu srce ne pukne od straha… Jer u protivnom svaki potez i micanje je ugriz koji je u većini slučajeva smrtonosan… – ispričao je Agnes Ajanović za portal Crna Hronika. – Zahvalio bih se još mom prijatelju Mehmedu Mehu Kunovacu, koji je uspio likvidirati zmiju – dodao je Agnes. Snimka je nastala u Ustikolini u BiH.

foto: wikipedia